Financat publike

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Financat publike

rreze
ju lutem shum a ka mundesi ndonjeri prej jush tme ndihmoni per lenden financa publike,se ku mund ta gjej materjalin per ket lend a ka naj web faqe apo vetem duhet me msu prej librit financa publike tek Sabaudini.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Financat publike

agon
duhet me mesu veq prej finances publike te sabahudinit mjafton
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Financat publike

rreze
shum Faleminderit i nderuar.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Financat publike

Lola
In reply to this post by rreze
Rreze, ne Financa Publike, hyn ne Web faqen :www.provimet.weebly.com dhe aty kliko te lenda Financat Publike, ke material qe nje koleg i ka nxerrur nga libri, ne menyre te shkelqyer dhe me te shkurte se ne liber, pra i ke krejt kapitujt e nxerrr jashtezakonisht mire dhe besoj per 2 a 3 dite e meson lenden shum mire.
Suksese...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Financat publike

rreze
Faleminderit shum shum e nderuar,te prift e mbara edhe ty e suksese :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Financat publike

Fitimi
In reply to this post by Lola
Ju lutem , per ligjerata te masterit ne Financa Publike 2 , a keni njohuri ku ti gjejme...?